0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2025. szeptember 10.

Pástétomok zöldségekből: változatosan, egészségesen

A pástétom egy olyan kence, mellyel feldobhatunk bármilyen kenyeret, tartalmasabbá, laktatóbbá varázsolhatjuk a szendvicseket. Emellett nagyszerű lehetőség, hogy szuper tápanyagokkal és fitonutriensekkel gazdagítsuk étkezéseinket.

Lencsepástétom

A lencse kiváló fehérjeforrás, segít a magas koleszterinszint kezelésében, késlelteti a gyomor ürülését, lassítja cukor bekerülését a véráramba, sőt még a következő étkezés szénhidráttartalmának feldolgozására is kedvezően hat. Tehát a lencse elősegíti a vércukorszint görbéjének ellaposítását, megelőzi az étkezést követő inzulinsokkot, és támogatja a testtömegcsökkentést.

Pesztó

Szintén zseniális kombináció, mely jellemzően

bazsalikomot, valamilyen olajos magot vagy diófélét, és egy kis hidegen sajtolt olajat tartalmaz.

Ízletes és tápláló. A bazsalikom mellett illetve helyett sokféle zöld levél megfér, amikkel különlegessé illetve szezonálissá tehetjük.

Avokádókrém

avokádó

Az avokádó már önmagában szupertáplálék, hiszen segít a koleszterinszint szabályozásában, védi a kardiovaszkuláris rendszert, valamint gyulladás- és vércukorszint-csökkentő hatással rendelkezik. Magas zsírtartalma ellenére

az avokádó kiváló fogyókúrás étel,

ami hosszan tartó telítettséget biztosít. A fokhagyma, a lime, a koriander és a csípős paprika társaságában pedig még lenyűgözőbb hatást tud elérni. Tehát nyilvánvaló, hogy a guacamole többszörösen is szuperételnek számít.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: