0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 25.

6 tipp, hogy egyszerűbbé váljon a bevásárlás

Az egészséges életmód bevásárlással kezdődik, hiszen elengedhetetlen a megfelelő alapanyagok kiválasztása, hogy tartani tudjuk magunkat egészséges szokásainkhoz. Ha pedig betartjuk ezt a 6 lépést, diéta alatt sem fog majd kihívást jelenteni!

Együnk bevásárlás előtt

Fogyókúra alatt egyébként is nehézséget okozhat ellenállni a csábításnak, melyet a kalóriadús termékek látványa okoz, hát még üres gyomorral!

Ha éhesen indulunk neki, sokkal nehezebb dolgunk lesz okos döntéseket hozni, a bevásárló listánk tételeire limitálni a vásárlást.

Ez még a legfókuszáltabb, legmotiváltabb diétázókat is kizökkentheti. A dietetikus azt ajánlja, mielőtt boltba indulunk, fogyasszunk otthon ízletes, laktató, egészséges ételt, hogy elkerülhessük az impulzív vásárlást.

cukorkák

Legyen egy emlékeztetőnk

Az egészséges életmód mentális részét is figyelembe kell vennünk, hiszen csak koncentráltan tudunk jó döntéseket hozni. Érdemes lehet kigondolni egy mondatot, amit emlékeztetőként tudunk ismételni magunknak, ha úgy érezzük, elbizonytalanodtunk. Próbáljuk ki például, hogy ezt tudatosítjuk magunkban bevásárláskor:

„Olyan ételeket választok, melyek energiát biztosítanak nekem és támogatják az egészségemet!”.
Ha betartjuk ezt a 6 lépést, diéta alatt sem jelent majd kihívást a bevásárlás.
bicikli, zöldségek
Ajánljuk még:
Forrás: cleanplates.com

Magazin ajánló: