0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2025. szeptember 10.

Pástétomok zöldségekből: változatosan, egészségesen

A pástétom egy olyan kence, mellyel feldobhatunk bármilyen kenyeret, tartalmasabbá, laktatóbbá varázsolhatjuk a szendvicseket. Emellett nagyszerű lehetőség, hogy szuper tápanyagokkal és fitonutriensekkel gazdagítsuk étkezéseinket.

Tapenád

Az olívabogyó egy fura kis, fanyar gyümölcs, amiből legtöbbször olajat nyerünk illetve pácolva fogyaszthatunk. Gyulladásgátló, érvédő és immunrendszert serkentő hatással rendelkezik, ami indokolja, hogy kipróbáljuk és megszeressük a tapenádot.

Aszalt paradicsom

aszalt paradicsom

A napon szárított, ínycsiklandó paradicsomot összeboronálhatjuk omega-3 zsírsavakban gazdag dióval, vagy másmilyen olajos maggal, esetleg szívvédő babbal. A tartalmas és intenzív ízű kence szendvicsen és tésztával is pazar.

A kenyérfélék és péksütemények sajnos nem arról híresek, hogy különösebben egészségesek lennének, viszont pástétomokkal, nyers zöldségekkel kiegészítve már sokat javíthatunk a szendvicsek megítélésén.
Ez is érdekelheti:
Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: