0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 15.

6 ital a természet patikájából ízületi fájdalom ellen

Az ízületi gyulladás sokak életét keseríti meg. Ha érinti a kellemetlen állapot, ezt a 6 italt érdemes kipróbálnia, hogy enyhüljön fájdalma.

Tévhit, hogy az ízületi fájdalom csak idős korban jelentkezne. Sajnos egyre többen küszködnek a kellemetlen gyulladással, mely által az érintettek életminősége jelentősen romolhat. Szerencsére manapság már számos gyógyszer áll rendelkezésünkre, melyek segíthetnek enyhíteni a fájdalmat.

Ám érdemes természetes praktikákat is bevetni, ha minél előbb szeretnénk szabadulni a gyötrő fájdalomtól.

A Health shots életmód magazin által megosztott 6 egészséges ital pedig tökéletes ehhez.

Kurkumás meleg tej

kurkumás tej

A kurkumás meleg tej már régóta alkalmazott és kedvelt természetes gyógymód. A fűszerben lévő növényi vegyület, a kurkumin ugyanis gyulladáscsökkentő hatással bír, ezáltal enyhítheti az ízületi bántalmakat is.

Adjon egy teáskanálnyi kurkumát egy bögre langyos tejhez, kortyolgassa el lefekvés előtt, és élvezze a finom ital áldásos hatását!

Zöld tea

zöld tea

Népszerű teafajta, mely számos módon fejt ki pozitív hatást egészségünkre. Ezek közül egyik gyulladáscsökkentő tulajdonsága, mely polifenol antioxidánsainak köszönhető. Hidratál, felfrissít, melegen és hidegen egyaránt fogyasztható egészséges folyadék.

Cseresznyelé

cseresznyelé

A piros gyümölcsöt csemegézve jól érvényesül annak gyulladáscsökkentő hatása, antioxidáns-tartalma. Ám ha nincs kéznél friss verzió,

folyadék formájában is támogathatjuk vele egészségünket.

Színéért a benne található antocianin nevű vegyületek felelnek, melyek gyulladáscsökkentő hatást is kifejtenek. Mindenképp hozzáadott cukor nélküli cseresznyelevet válasszunk, hogy a lehető legegészségesebb verzióját ihassuk.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/ healthshots.com

Magazin ajánló: