El kell mondanom, hogy nem minden piacot tudtunk megtartani, elsősorban azért, mert túl messze voltak, mi pedig kevesen voltunk hozzá, hogy mindenhol jelen legyünk. A megmaradt piacokra azonban nagyon koncentráltunk, de ezek mellett nyitottak voltunk, hogy az újabb, közelebb levőket is bevonjuk a sorba. Persze hozzá kell tennem, hogy ez a tevékenység nem egyszerű, mert az ember vagy piacra megy és értékesít, vagy terméket gyárt. Mindez sok-sok munkával, szervezéssel jár, nem beszélve arról, hogy az alapanyag megtermelése, az állatok tartása, gondozása ugyancsak rendszeres munkát, odafigyelést igényel. De említhetem a kertészetet is, melynek terményei elengedhetetlenül szükségesek a tevékenységünkhöz.
Az alapanyagok túlnyomó többsége ugyan a saját gazdaságból származik, de néha ki kell pótolni a készletet, elsősorban a tejet, más forrásból is. Ez nem baj, de lényeges, hogy a minőség ugyanolyan jó legyen.
Marcal-menti ízvilág
– Tejet saját termelésből szerzünk, de van, hogy kell még venni hozzá, ami azért jó, mert mutatja, hogy van kereslet a termékekre.
A kultúrákat a tejkutató intézetből rendelem és mi keverjük azokat a fantáziánk szerint. Az ízesítéseknél próbálunk arra törekedni, hogy szezonális gyümölcsöket, fűszereket használjunk. Joghurtjainkban nem lekvár található, hanem a gyümölcs van összetörve és nem rakunk bele cukrot. Vannak termékeink, amik viszont annyira népszerűek, hogy eltekintünk a szezonalitástól, ezért egész évben kaphatók.
Molnár Csaba tapasztalatai szerint az emberek ízlése nagyon változó, ám minden piacon van lehetőség rá, hogy megkóstolhassák a sajtokat mielőtt azokat megveszik.

– Előfordul, hogy azért nem tudnak dönteni, mert mind ízlik nekik.
De ha készítünk egy érlelt, nagyon intenzív sajtot, ami már messziről érződik, arra is megjön a vevő, akinek ízlik. Igyekszünk minél többféle igényt kielégíteni, ami rengeteg energiánkat leköti, de így több embert elérünk. Volt olyan vásárlónk, akinek büszkélkedtem olyan érlelt sajtunkkal, ami nagyon hasonlított a Pannónia sajthoz, amit boltban lehet kapni. Megkóstolta és azt mondta, hogy tényleg olyan, de ő bizony nem azért jár hozzánk, hogy olyan sajtot egyen, amit boltban is meg tud venni. Így inkább úgy gondolom, hogy megyünk tovább ezen az úton, és a saját ízvilágunkat alakítjuk ki, természetesen figyelve az emberek visszajelzéseit.