0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2025. február 12.

Marcal-menti ízvilág a Molnárkáktól

Molnár Csaba, a Molnárkák elnevezésű vállalkozás alapítója, vezetője mutatta be a Veszprém megyei Egeralján működő gazdaságot, annak tevékenységét.

De a felhasznált alapanyagok között megtalálható a méz, a mák, a tök, a dió, a hagymafélék és a gyümölcsök is. Azt gondolom, fő a változatosság, s ahogy mondtam, lényeges, hogy ezeket a saját ízvilágunk, ötleteink alapján használjuk fel. Az egyediség jelenti a jövőt.

Molnár Csaba elmondta: idővel az egész családot bevonták a munkába, merthogy a sajtkészítés meglehetősen széles körű tevékenység. Nem csak a tej feldolgozásából áll, hanem az értékesítés, a marketingmunka is rendszeresen ad feladatot mindenki számára a családban.

– Mottónk kimondottan még nincs a sajtkészítésre, de a gyerekeimet már elég jól sikerült belevonnunk a munkákba. A lányom a sajtkészítés mellett a piacozásban is részt vesz, mégpedig az iskola mellett. A fiam egyelőre még csak a piacozásban aktívabb.

Molnár Csaba fia
Molnár Csaba fia
Az, hogy valaki megdicséri a Molnárkák sajtjait, erőt ad a készítőknek a további munkákhoz, illetve fejlesztésekhez.

– Nem tagadom, jólesnek a pozitív visszajelzések. Ezek egyértelműen arra ösztönöznek, hogy érdemes ezzel foglalkozni. Így a termelés hatékonyabbá tételével lehetne fokozni a termék-előállítást. Talán hamarosan megjelennek olyan pályázati lehetőségek, melyek segítenek előbbre lépni, és lehetőségünk lesz fejleszteni. Ez fontos a Molnárkák jövője érdekében – fogalmazott.

Ez is érdekelheti:

Tojás nélkül nincs konyha

Forrás: Magyar Mezőgazdaság

Szaklap, amelyben a cikk megjelent:

Magazin ajánló: