De a felhasznált alapanyagok között megtalálható a méz, a mák, a tök, a dió, a hagymafélék és a gyümölcsök is. Azt gondolom, fő a változatosság, s ahogy mondtam, lényeges, hogy ezeket a saját ízvilágunk, ötleteink alapján használjuk fel. Az egyediség jelenti a jövőt.
Molnár Csaba elmondta: idővel az egész családot bevonták a munkába, merthogy a sajtkészítés meglehetősen széles körű tevékenység. Nem csak a tej feldolgozásából áll, hanem az értékesítés, a marketingmunka is rendszeresen ad feladatot mindenki számára a családban.
– Mottónk kimondottan még nincs a sajtkészítésre, de a gyerekeimet már elég jól sikerült belevonnunk a munkákba. A lányom a sajtkészítés mellett a piacozásban is részt vesz, mégpedig az iskola mellett. A fiam egyelőre még csak a piacozásban aktívabb.

– Nem tagadom, jólesnek a pozitív visszajelzések. Ezek egyértelműen arra ösztönöznek, hogy érdemes ezzel foglalkozni. Így a termelés hatékonyabbá tételével lehetne fokozni a termék-előállítást. Talán hamarosan megjelennek olyan pályázati lehetőségek, melyek segítenek előbbre lépni, és lehetőségünk lesz fejleszteni. Ez fontos a Molnárkák jövője érdekében – fogalmazott.
Ez is érdekelheti: