0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. május 11.

Borok jótékonysági árverése

Idén 19. alkalommal szerveznek Jótékonysági Borárverést a Budapest Borfesztivál keretein belül, amellyel a Máltai Szeretetszolgálat munkáját segítik. Akik csatlakoznak, és akár csak néhány ezer forinttal is segítik a Szeretetszolgálatot, azok a súlyos fogyatékossággal élők gödi otthonának felújítását támogatják.

Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, alapító elnöke mindenki segítségét kéri:

„A gödi Topház nevű intézményben kétszáz, a fogyatékosság súlyával megterhelt ember éli mindennapjait. A legtöbben hosszú időt töltenek az intézmény falai között. Vannak gyermekek, akik a kórtermekben nőnek fel. Vannak fiatalok, akik jószerivel nem ismerik a kinti világot. Vannak, akik már évtizedek óta élnek idebent. Családjukat valójában az őket ellátó nővérek és sorstársaik alkotják. Életük minden fontos eseménye a kerítésen belül zajlik. Az intézményt néhány hete átvette a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, amely lelkiismereti kérdésként tekint az önmagukról gondoskodni képtelen, kiszolgáltatott emberekre.

Segítsünk együtt nekik, teremtsünk közösen otthont számukra az intézmény falai között!”

A Máltai Szeretet Szolgálat 2018. szeptember 3. éjfélig várja a felajánlásokat, az alábbi linken!

A felajánlók nagylelkű segítségét az alábbi módon hálálja meg a Budapest Borfesztivál és a Máltai Szeretetszolgálat:  legalább 10.000 forint támogatás esetén egy napi belépőjeggyel a szeptember 6-9. között rendezett Budapest Borfesztiválra, legalább 20.000 forint támogatás esetén a napi belépőjegy mellett egy palack 2014-es Máltai János-áldás borával (2014),  és 50 000 forintot meghaladó támogatás esetén a napi Borfesztivál belépőjegy mellett egy palack 1989-es Máltai 5 puttonyos Tokai Aszúval

 

 

Forrás: aborfesztival.hu