Back to top

Csokoládétesztelés: édesszájúak álommunkája

Egy brit székhelyű cukrászüzem 600 fontos bért kínál leendő munkatársának torta és kekszkóstolásért. A vállalat olyan embert keres, aki nem csak „nagyot tud álmodni” hanem enni is.

A brit székhelyű Electric Piñata pékség vezetői remélik, hogy legújabb kreációik kóstolására megtalálják a megfelelő személyt, akit nem csak süteményeikkel, de kiemelt bérezéssel is motiválnak a feladatkörre. Az említett édességek, melyeket tesztelnie kell az új munkatársuknak a „Circus Caramel”, az új „Fluffy Nutter” íz világú és „Mint Delicious Rocky Road” termékek.

Ugyan ez nem egy teljes munkaidős állás és mindössze egy évre szól, de ennek ellenére biztosak benne, hogy a kiválasztásra kerülő személyt, - akinek 12 doboznyi édességek kell megenni havonta egyszer – hamarosan megtalálják.

A szerencsés kiválasztottnak mindössze annyi feladata lesz, hogy megkóstolja és véleményezi az új termékeket, majd fotókat és videókat küld csokoládéfogyasztásáról a vállalatnak, amiket felhasználhatnak honlapjukon.

Ezt pedig minden elfogyasztott dobozért 50 fonttal és természetesen rengeteg édességgel honorálja az édességüzem.

Az állás leírásában ez a szöveg áll: „Álmodtál valaha arról, hogy pénzt keresel csokoládéevéssel? Nos, akkor lehet, hogy ez a szerencsenapod.”

„Olyan embert keresünk erre a feladatkörre, aki a hivatalos édességtesztelőnk lesz és kipróbálja a Piñata konyhában megálmodott termékeinket.”

Az álláspályázáshoz az Electric Piñata mindössze annyit kér a jelentkezőktől, hogy osszanak meg magukról fotót a közösségi médián keresztül miközben csokoládét esznek a #PlayWithYoutFood címkével ellátva.

A vállalat közölte, hogy azt a képet választják ki, amelyik a Piñata-ra leginkább jellemző értékeket közvetíti, a mókát, barátságot és a színességet.

Előző hónapban egy kekszmanufaktúra hasonló álláslehetőséget ajánlott, melyben „keksz mestert” kerestek, évi 40 000 fontos évi bérezéssel. Ez a vállalat teljes munkaidős állást kínált a pályázóknak, 35 napos szabadsággal és ingyenes parkolással.

Paul Parkins, a Border Biscuit vezetőigazgatója kifejtette: „Ez kihagyhatatlan lehetőség egy olyan ember számára, aki be szeretné teljesíteni az álmát azáltal, hogy mindennap ízletes édességek készítéséhez járul hozzá, és természetesen még fizetnek is érte!”

Forrás: 
independent.co.uk

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

Webinár az antimikrobiális rezisztenciáról

Állatorvosok és állattartók számára rendezett két alkalomból álló online szakmai beszélgetést az Alpha-Vet Kft., ahol a téma szakavatott képviselői segítettek eligazodni az antibiotikumokat érintő szakmai tudnivalók és jogszabályok világában.

Hazai virágkertészet: Egyre nagyobb szükség lesz rá

Változások a technológiákban 2021 címmel szemináriumot szervezett a Flora Hungaria Nagybani Piac. A járványhelyzetre való tekintettel az előadásokat kizárólag online közvetítés formájában lehetett követni. Az előadók számára is szokatlan, fizikai közönség nélkül megrendezett esemény sok szakmai újdonságot tartogatott az érdeklődőknek.

Kihirdették az első Interwine díj eredményeit

Az elmúlt év rávilágított arra, hogy mennyire fontos az online jelentét. Egy jól működő honlap, lehetőleg webshoppal, ma már elengedhetetlen a vállalkozások számára – így van ez a borászatokkal is. A Hungarianwines.eu éppen ezért megszervezte az első Interwine díjat, a magyar borászatok és borkereskedések honlapjainak versenyét.

Nem kell a műanyag - tészta és rizs újratöltő állomást tesztel az Aldi

Az áruházlánc új rendszert tesztel a műanyag hulladék csökkentésére azzal, hogy csomagolásmentes tészta- és rizstermékek értékesítésébe kezd, mely a kimért zöldség és gyümölcs árusítás folyamatához hasonlóan működik.

Kevesebb sört adott el, de megtartotta munkavállalóit a Borsodi Sörgyár tavaly

Az előző, rendkívül sikeres évtől ugyan elmaradtak tavaly a Borsodi Sörgyár eredményei, de a társaság minden munkavállalóját meg tudta tartani a koronavírus-járvány okozta kihívások ellenére - közölte a cég az MTI érdeklődésére.

Dísznövény-kereskedelem: három ötlet a sikerhez

Miután a vásárló betér a kertészeti árudába vagy virágboltba, a kereskedők már az első percekben sok olyan hibát követnek el, amelyek igencsak veszélyeztetik az értékesítés sikerét, a vevők lojalitását.

Húsz-huszonötszázalékos drágulás jöhet a hús árában

Hosszú válságot is okozhat a takarmányárak nagyságrendileg 30 százalékos emelkedése, amit a termelők a termékeik árában is szeretnének érvényesíteni.

A magyar pékeknek is jó, ha a baguette a világörökség része lesz

A francia kulturális minisztérium benyújtotta pályázatát az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO), hogy a baguette-t, a ropogós héjú hosszúkás francia fehérkenyeret vegyék föl a világörökségi listára. A Magyar Pékszövetség támogatja a francia kezdeményezést, mivel már maga a a tény is ráirányítja a világ figyelmét a bagetten keresztül a pékekre.

Újratervezés a kertészetekben az éttermek nyitása után

A legfrissebb hírek szerint jövő héten nyithatnak az éttermek teraszai, azaz a HORECA szektor lassan és fokozatosan talán újraindulhat. Ez a hazai kertészeti termesztésben több folyamatot is elindít az ágazati szereplők véleménye szerint.

FAO-magyar együttműködés a fenntartható élelmezésért

A világ élelmezési rendszereinek fenntarthatóvá alakítása nemcsak a FAO számára fontos, hanem összhangban áll a magyar nemzeti érdekekkel is. Erről Bencsik Dávid, az Agrárminisztérium nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára videokonferencia keretében egyeztetett az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének főigazgató-helyettesével, Vlagyimir Rahmanyinnal.