0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 26.

Biofach: újra élőben

A koronavírus-járvány előszele által nyomasztott 2020 februári esemény után most tud majd újra élőben találkozni a bioélelmiszer-világ Nürnbergben, február 15–18. között a Biofach kiállításon. Lesz magyar közösségi stand is, az AMC-nél október 15-ig kell jelentkezni.

Bár az idei online verzióból is igyekeztek a lehető legtöbbet kihozni a szervezők, és közel 14 ezren részt is vettek a videókonferenciákon, online meetingeken és chat-platformokon, azért

nem véletlenül köszönti a honlapra látogatókat „a viszontlátás öröme” szlogen.

Ahogy a szervezők írják, a bio lényegesen több annál, mint hogy csupán tanúsító védjegyként kezeljük. A bio egyfajta életforma, meggyőződés, szenvedély – a nürnbergi Biofach pedig azoknak az embereknek a találkozóhelye, akiknek közös a szenvedélyük. Nagy örömmel jelentik tehát be, hogy 2020 februárjában ismét élőben lehet majd találkozni Nürnbergben.

Mindenesetre, ami sikertörténetnek bizonyult a Covidos időkből, azt átmentik:

a Talque platformon az „élő” kiállítás keretében is lesz lehetőség online meetingek lebonyolítására; és természetesen az egész tömegrendezvény higiéniáját is újragondolták.

A korábbi évekhez hasonlóan az Agrármarketing Centrum (AMC) 2022-ben is szervez magyar közösségi standot, amelynek keretében lehetőséget biztosít a biotermelő cégeknek a megjelenésre. A vásár részvételi szabályzata értelmében valamennyi kiállított élelmiszerterméknek ökológiai termelésből vagy ökológiai állattenyésztésből (834/2007/EK és 889/2008/EK) kell származnia. Aki a 116 négyzetméteres nemzeti standon közösségi vagy egyéni standrészt szeretne igényelni, az október 15-ig jelentkezhet az AMC-nél, a részletek itt olvashatók.

A kiállítás honlapja pedig itt érhető el.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu