Kocánként évi 37 malac
A Reibling-család több mint három évtizede működtet sertésüzemet a faddi telephelyen. Kiugró teljesítményükben, amely kocánként évi átlagban 37 malac, nyilván szerepe van, hogy Reibling Tamás és édesapja, József is állatorvosként végzett. A fővárosi egyetemen széleskörű és alapos képzést kaptak az állategészségügytől a szaporodásbiológiáig, és ennek köszönhető sikeres a fajtaválasztásuk is.

A Topigs Norsvin holland eredetű hibrid szerencsésen ötvözi a szaporaságot a kiváló takarmányértékesítéssel és súlygyarapodással. Az üzemben 2,4-2,45 a kocaforgó 15 fölötti élve születéssel és 10 százalék körüli elhullással.
Amióta megvették az egykori téesz sertéstelepét, folyamatosan alakítanak rajta. Az utóbbi időben a korszerűsítések legfontosabb iránya a kézimunka csökkentése volt. Kiépítették a technológiát, amely a keverőből egyenesen a készárutornyokba, onnan pedig az istállókba juttatja a takarmányt. Sehol sem kell zsákolni, cipekedni. Az állatokat taposórácson tartják, így csak a trágyalagúnák ürítésére kell ügyelni. „A jelenlegi munkaerővel szeretnének gazdálkodni. Ezt szeretnénk átcsoportosítani, ha sikerül modernizálni egy-egy folyamatot.” Beruházásaikat jelentős részben pályázati támogatással valósítják meg, mivel nagyon költségesek.
