Idén tavasszal március 13. és 30. között kóstolhatnak meg különleges ízeket azok, akik asztalt foglalnak az Országos Étterem Hét rendezvényen résztvevő éttermek valamelyikébe – közölték a szervezők az MTI-vel.
A résztvevő vendéglők erre az alkalomra alkotják meg háromfogásos menüiket, de néhány étterem szintén kedvező, kiegészítő felár ellenében szélesebb választékot is nyújt azoknak, akik még jobban megismernék az általuk választott vendéglő kínálatát.

Fotó: MMG/Kiss Gergő
A vegetáriánus, vagy ételérzékenységben szenvedők számára olyan különlegességeket kínálnak, mint a konyakmeggy leves, a borscs leves vagy a különféle, akár húsmentes nápolyi pizzák.
A vendégek választhatnak a magyar konyha hagyományaiból merítve eredeti Gundel-palacsintát, a francia ételek közül burgundi marhát, de egzotikus marokkói báránycsülköt, japán sushi különlegességeket, vagy az amerikai hagyományban kedvelt füstös BBQ ételeket is. A kínált desszertek között a közismertté vált dubai csokoládé desszertet is meg lehet majd kóstolni.
Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, erre az etteremhet.hu oldalon lehet jelentkezni.