A tojáslétől a Totu-ig
A legutóbbi kimutatás szerint változatlanul tartják az évenkénti 200-250 millió tojás feldolgozását. Naponta minimum 1,2 millió tojást törnek fel, s készítenek belőlük különböző kurrens termékeket. Ennek az első lépése, hogy a tojás héját és a beltartalmát gépi úton szétválasztják és abból különböző, a piacon egyébiránt igencsak keresett termékeket állítanak elő. Gyártanak teljes tojáslevet, külön tojássárgáját és tojásfehérjét – igény szerint.
A vállalkozás a 32 évvel ezelőtti indulása óta lépcsőzetesen, de állandóan fejlődött. A legelején csak tojáslét készítettek, majd azt követően újabb és újabb termékek következtek. A porító üzemet 1996-ban hozták létre azért, hogy a tojástermelésben tapasztalható időszakosságot a kínálatukban megszüntethessék. Nagyon sok termékben, például a konzerveknél vagy az édesiparban technológiailag előnyös a porállagú alapanyagot használni. Ugyanaz az analógia érvényesül, mint a tej és a tejpor esetében, csak itt tojásból gyártanak tojásport. Az így szabályozott termeléssel a túltermelés elkerülhető, s ezáltal a végtermék értékesítésénél mindig folyamatosan jó árat tudnak elérni, mert a termelésben tapasztalható hullámzás így eliminálható.

Az ezredforduló táján megépítették a tojásfőzőüzemüket is. A főtt tojásra ugyanis nagy igény mutatkozott már akkor is a hidegkonyhák és éttermek részéről, s szinte kielégíthetetlen felvevőpiacként jelentkezett a szendvicskészítés, mint vevőkör. Az egész tojásokat megfőzve, megpucolva vödrönként 10-30-60 darabot pakolva forgalmazzák. Aztán a testépítő sportolók részéről jelentkezett igényként, hogy gyártsanak 150-250 grammos tojásfehérjerudat. A fejlődés során egyre inkább igazzá vált Kukori mondása, miszerint tojásból lesz a csoda. Ezt nemcsak nagyon sokan elfogadták, hanem ilyen terméket kezdtek el keresni. Néhány évvel ezelőtt a Capriovus Kft. eljutott oda, hogy a tojásból tejtermék-helyettesítőket kezdtek el gyártani. Így alakult ki az, hogy tyúktojás-fehérjéből túrót állítanak elő.
A kínálati terméklistájukon vezető szerepet visz a fertőtlenített tojáslé. Ezeket különböző kiszerelésekben hozzák forgalomba, a legkisebb 1 literes, aztán létezik 5 és 20 literes, s végül a legnagyobb szállítási egységük 1 tonnás. Létezik külön speciális termékük, ez a sózott tojáslé. Nagy előnye, hogy nem a szakács hangulatától függ a szállodában, mennyire sózza meg a rántottát, mert az következetesen mindig ugyanolyan. Ennek a terméknek manapság az elég gyakran emlegetett HORECA szektor a legfontosabb vevője. Az összes termékük közül legnagyobb arányt, 80 százalékot a melange képviseli. A tojásporból készítenek teljest, de külön fehérjét és sárgáját egyaránt és porítva.