Mintegy húszféle mustárt készít, a kaprostól a sörösön át a fügésig. Azt mondja, a lehető legizgalmasabb feladat, hogy újabb és újabb ízek kerüljenek ki a konyhájából. A hozzáértését jól mutatja, hogy a mustárjai – hazánkból egyedüliként – megtalálhatók az egyesült államokbeli mustármúzeumban.

– A keszthelyi Georgikon Egyetem agrárkémikus-agrármérnöki szakán végeztem. Végzés után fejlesztőmérnökként dolgoztam két méltán elismert hazai gyógyszergyárban. Mindig is szerettem a mustárt, talán ez volt a fő oka, hogy a munkám mellett e területet választottam, s kezdtem el fejleszteni, készíteni. Persze közrejátszott ebben az is, hogy utat tudjak engedni a kreativitásomnak. Az, hogy gyógyszerfejlesztőként a munkahelyemen azt a feladatot kaptam, hogy ilyen-olyan alapanyagokból készítsem el mondjuk a kétszázadik vérnyomáscsökkentőt, nem volt egy túlságosan nehéz és megerőltető, gondolkodásra késztető munka. A mustárok előállítása azonban igen.
– idézte fel a kezdeteket.
Különleges ízvilágú, egyedi mustárokat készít, melyek nemcsak hagyományosan a virslik, kolbászok remek kísérői, hanem a gasztronómia számos más területén is kiválóan felhasználhatók. Nem fér hozzá kétség, hogy a színes termékpalettában minden étel és minden ízlés megtalálja a hozzá párosítható és értékeit kiemelő mustárt. A gyógyszerek készítéséhez hasonlóan a különleges mustárok előállításához is elengedhetetlen a precízség, az, hogy az összetevőket a lehető legpontosabban adagolják. Csak így nyerhetik el ugyanis a legjobb és főleg megálmodott ízüket.
– Mindegyik mustár külön technológiát igényel, hiszen az összetételek nagyon különbözőek. Kiemelt figyelmet igényel az alapanyagok adagolása, azok sorrendje, mert még ez is meghatározza az ízeket, az állagot. Ha belegondolok, a mustárok készítése nem is egy rövid folyamat. Az alapanyagok egyébként sajátok, a mustármagot magunk termeljük. Hozzá kell tennem, hogy
Ez fontos számomra. Az általam készített mustárok csak természetes anyagokból készülnek, nem tartalmaznak mesterséges ízfokozót, tartósítószert, adalékanyagot, aromát, színezéket. Célom, hogy a termékeim harmonikus ízeikkel és kiegyensúlyozott savtartalmukkal egyedülálló élvezetet kínáljanak, számos felhasználási lehetőséggel.